Luxury Life

Назад

La Branche – новото хитово заведение в София

Алксандрина Александрова, снимки  La Branche

Ресторантът на хотел Crystal Palace, които са част от веригата FPI Hotels & Resorts, представиха нова концепция за ресторант

Една от инвестиционните компании с изцяло български мениджмънт, ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт ЕООД (ФППМ), представи новите предложения на FPI Hotels & Resorts за сезон 2020. По време на специално организирана дегустация, топ-мениджмънтът на групата представи новата концепция на реновирания си обект – ресторант La Branchе, разположен в сърцето на София, на метри от Докторската градина. Селектираното меню, включващо любопитни интерпретации на френската, италианската и испанската кухня в обедните предложения на ресторанта, бе представено от главния готвач  Петър Цветански.

Ресторантът е ребрандиран в партньорство с екип студенти от Нов български университет с ръководители доц. д-р Илия Кожухаров, член на програмния съвет на Департамент „Кино, реклама и шоубизнес“, и доц. д-р Кристиян Постаджиян, директор на програмния съвет на същия департамент. Това е третият проект, по който ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт сътрудничи съвместно и успешно със студенти от НБУ, като им осигурява възможност за изява с работа по реални обекти.

„През 2020 навършваме 15 години и се радваме, че за този период успяхме да запазим усещането за индивидуалния подход, който имаме към обслужването на клиентите ни и представяме при реновирането на ресторант La Branche. Той е наша запазена марка и ни позволява да се отличим от световните хотелски вериги, и така да запазим успешно присъствието на FPI Hotels & Resorts в България“, сподели изпълнителният директор на компанията Никола Петков.

„За нас беше удоволствие да предоставим достъп до бутиковата артистична обстановка и атмосфера на хотел Crystal Palace за заснемането на сцени от популярните български сериали „Пътят на честта“ и „Под прикритие“, както и от игралните филми „Писма от Антарктида“, „Ягодова луна“ и „Отряд за бързо реагиране“. Съчетанието на аристократична архитектура и исторически забележителности в Arena di Serdica отличи хотела пред кардиналите, които придружаваха Негово светейшество папа Франциск при апостолическото му посещение в България през 2019 г.“, допълни Петрана Грахльова, управител хотели в София.

Повече за FPI Hotels & Resorts:

FPI Hotels & Resorts управлява 3 хотела в София – Бутик Хотел Арена ди Сердика, Бутик Хотел Кристъл Палас и Хотел Хил София, както и два ваканционни обекта – Ваканционно Селище Санта Марина до Созопол и Св. Иван Рилски Хотел и Апартаменти в целогодишния курорт Банско. В допълнение към основната си дейност, компанията е активна и в управлението на имоти, като предлага услуги, включващи управление на собствеността, отдаване под наем и поддръжка на имотите в курортни комплекси.

FPI Hotels & Resorts е отличена с авторитетната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация „Най-успешно развиващата се българска хотелска верига”. Компанията убедително се налага на българския пазар като престижна хотелска марка с гарантирано качество на предлагания туристически продукт. Обектите от веригата са сертифицирани с ISO 9001 – за качествено управление на хотели и туристически услуги и ISO 22000 – за качествено управление на ресторанти и храни. Мажоритарният собственик ФеърПлей Интернешънъл АД отбелязва своето 26-годишно присъствие в България.

Обновеният ресторант LA BRANCHE в хотел Кристал Палас съчетава артистичната атмосфера на района с модерни интериорни елементи  и така създава космополитно усещане у гостите му. Главният готвач Петър Цветански създава елегантни интерпретации на класиките от френската, италианската и испанска кухня и специалното сезонно обедно меню.

В италианския панорамен ресторант La Terrazza di Serdica на хотел Арена ди Сердика главният готвач Димитър Павлов предлага меню в духа на най-добрите италиански кулинарни традиции. То съчетава вкусове с подбрани и малко познати на българската публика сезонни предложения от всички райони на Италия.

Споделете във Facebook