Luxury Life

Назад

Да гостуваш във винтидж бунгалото мечта на София Буш

Юлия Вълкова, снимки interiorizm

В Холивуд звездите имат един общ проблем – намирането на идеалния модернистичен дом. Актрисата София Буш е сред късметлийте – има бунгало /според тамошните разбирания за кокетна къща/, построено в Холивуд Хилс в средата на миналия век. Буш е известна е най-вече с ролята си на Брук Дейвис от сериала Самотно дърво на хълма. Играе епизодични роли в сериалите Клъцни, срежи, Сабрина, младата вещица и Punk’d. Родена е в Пасадина (Калифорния). Единствено дете е в семейството на Морийн, мениджър на фотографско студио, и Чарлз Уилям Буш, фотограф на реклами и знаменитости. София има италиански корени. Завършва Westridge School for Girls, участва във волейболния отбор, има и театрални изяви. “Част от изискванията на училището беше да съм част от сценична постановка. Бях много ядосана, защото исках да играя волейбол, а трябваше да съм и там. Но имаше момент след представлението, когато осъзнах, че бях превърнала в някой друг. Помислих си, че ако мога да правя това до края на живота си, всичко за мен е уредено. Беше любов от пръв поглед,” казва актрисата. Но се записва да следва журналистика в Университета на Южна Калифорния. Прекъсва обаче през предпоследната година. Скоро се явява на кастинг за ролята на Брук Дейвис в „Самотно дърво на хълма“.

При огледа къщата, на пръв поглед здрава, се нуждае само от незначителни козметични ремонти. В крайна сметка се оказва, че това ще трае дълго и ще струва скъпо. Със задачата се заема студио ELLE Decor и осигурява архитект, интериорен и ландшафтен дизайнер. Реконструкцията продължава година, но резултатът е страхотно бунгало с екзотична градина. Сега Буш се разхожда из просторен и свързан с трапезарията хол. Спалните, стаите за гости, баните са на своите предишни места.

Дневна и трапезария

Центрът е голямо пространство, в която съжителстват кухнята, трапезарията и хола. Общото пространство е обединено от таван с цветни масивни греди. Той и стените са боядисани в приятния цвят на млечен шейк, контрайстирайки на тъмното дърво. Огромните прозорци пропускат не само свежест, а и прескрасна светлина, която играе със зеленината вътре.

В дневната има кожени дивани в цвят джинджифил, чифт плетени фотьойли с меки възглавници и модулна маса. Малки масички до диваните добавят повече комфорт. Раираният, пъстър килим на Марк Филипс създава весело настроение. Подовата лампа и екранът на стената са във винтидж стил.

Трапезарията се определя от красиво съвременно обзавеждане, комплект от кръгла маса и столове с плюшени възглавници. Близо до прозореца се кипри кожен оранжев стол и стилен лампион.

Кухнята

Тя е зад големия остров. Нейната лъскава фасада е съчетана в същата млечна цветова схема.  Раираната пътека на пода внася поток от радостно настроение в спокойната атмосфера. И тук важно място е отредено на голям прозорец, от който надзърта пищна зеленина.

Домашен офис

Удобен офис със старо докосване винтидж работната маса и стол. Стените, частично покрити с корк, са оригинални. На отворените рафтове от орех се мъдрят необходимите материали за работата на домакинята.

Спалня за гости

Светлата спалня е украсена с картини, висящи светлини и пухкав килим. Винтидж табуретките в цвят горчица от County Ltd са свеж контраст. До стената е монтиран голям вграден гардероб с отворени системи за съхранение.

Спалня

Стените на спалнята са в цвят сьомга. Дървени греди на тавана създават специална атмосфера. Системата на шкафа от орех осигурява място за съхранение. Ярко петно е жълтото легло с висока облегалка за глава. Винтидж фотьойл и скрин се вписват добре в декора. Антични картини на Буч Антъни над леглото издават вкус. Красивата подова настилка носи домашен уют.

Баня

Шикозният цвят на сьомга май е любим на София Буш, защото го е вмъкнала и в банята. И той става идеалният фон за снежнобялата керамика на оригиналната вана. Дървените мебели се вписват идеално в дизайна, а зеленината създава динамика.

Споделете във Facebook