Luxury Life

Назад

Истанбулски учен с благородна мисия у нас

Юлия Вълкова, снимки архив Luxxury Life

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в София : Световно известния проф.Д-р. Тимур Гюрган (президент на световната ин витро организация 2015г.-2017г.)  към болница Medicalpark

Bahceshi, Истанбул  гостува за първи път в България.

Консултациите ще бъдат проведени на 13.10.2018г. и 14.10.2018г. в офиса на болници Medicalpark,София .

– IVF лечение (ICSI)
– Вътре маточна инсенация (IUI ваксинация)
– Проследяване на овулацията (COH)
– Репродуктивна хирургия (Клинична лапароскопия)
– Ембрийонно оформяне (Assisted  Hatching)
– Генетични тестове
– Замразен ембрионен трансфер
– Замръзяване на ембриони
– Методи за хирургична сперма
– Анализ на спермата ДНК и анализ на FISH
– Избор на сперматозоиди с микрочип Embriyoskop
– Обединяване (pooling)
– Кo-култивиране
– Ваксина за бременност
– Ендоскопска хирургия
– Ракови образования при женските дентални органи

Проф.Тимур Гюрган  завършва академичната си кариера през 1985 г.в университета“ Hacettepe “Истанбул специалност акушерство и гинекология. Работил е като преподавател в катедрата по гинекология, репродуктивна ендокринология и безплодие в университета до 2014г.

От 1986 г. работи като научен сътрудник в

– London hospital medical college / Англия,
– Stbartholomew’s hospital / Англия
– Lister hospital, / Англия
– London Bridge Hospitalve Guy’s Hospital / Англия
– Haddasah University / Израел.
– Vancouver Biritish Colombia University / Канада,
– Kornel  Hospital  IVF Център / САЩ
– Infertilityand на; The Institute for Reproductive Medicine and Science / Ню Джърси – САЩ;
– Центърът  Biology Associates/ Атланта – САЩ
– Нарушения на възпроизводителната хормони в Bournhall clinic във Великобритания,
– IVF и безплодие в Германия университет в Хайделберг
– Oбразователни и изследователски дейности по ендоскопска хирургия в Католическия университет и  в    световно известни  болници и центрове в света .

Той имал възможност да работи заедно с водещи преподаватели по репродуктивна медицина, асистирана репродуктивна техника, микрохирургия и ендоскопска хирургия .

Професор Д-р Тимур Гюрган е пионер в  дейностите на репродуктивната медицина в Турция.

През 1988 г. ESHRE ( European Society of  Human Reproduction and Embryology- Association) и става член на тази асоциация и повече от десет години работи в Международния научен ръководен комитет. Същата година е и члена на American Society for Reproductive Medicine  .European Society for Gynecological Endoscopy (Европейска асоциация гинекологична ендоскопия), един от основателите и организацията между 1996-2001 г. член на борда .middl  . В близкия изток  Fertility Society (MEF,) (Middle East асоциация на Възпроизвеждането). Вземал е длъжности  и в международен научен комитет Amerikan Association  Gynecological Endoskopi  ,   представител е и на асоциацията  в Турция.

Проф.Д-р.Т. Гюрган организира и 20 национални и международни конгреси, симпозиуми и семинари.

Той е основател на Международното дружество за ин витро оплождане. Работил като член на борда и генерален секретар, отговарящ за образователните дейности на сдружението. През май 2005 г. е президент на Международния световен конгрес по асистирана репродуктивна техника и генетика (IVF) в Истанбул. През 2015 г. в Копенхаген /Дания, Международната асоциация IVF (ISIVF) бе избран за председател на сдружението 2015-2017 година  ,  през 2017 г. октомври в Анталия / е реализиран годишния конгрес управление на асоциацията  Асоциацията ISIVF в Турция член на борда.

Mediterranean Society for Reproductive Medicine-  Асоциация на Средиземноморска репродуктивна медицина  (MSRM) е член на борда и е избран за президент на тази асоциация през 2017 г.

Европа през май 2007 г., най-големият и най-важният репродуктивна медицина асоциации ESHRE (Европейското дружество по човешка репродукция и генетика) е избран за член на Управителния съвет. Той е първият турски лекар, назначен за тази длъжност. Той е президент на ESHRE, която е една от най-големите асоциации на света за конгреса, който се проведе в Истанбул през 2012 г. и има 10 000 участия. Той също така е служил като генерален координатор на специалните групи по интереси в същата асоциация през 2013-2015 г. Автор е на повече от 100 научни статии, публикувани в национални и международни научни списания и международни книги. В същото време RBM Online, fertility sterility, mefsjournaland AAGL almaktadır.uluslarara място в международни научни списания като вестник на редактори и установени на специална важни конгреси и срещи, за да правят презентации и лекции .

Специални интереси включват разстройства репродуктивен хормон и менопаузата, гинекологични ендоскопска хирургия, болест на polikistikov, ендометриоза, бременност риск, са областите, свързани с човешката генетика с безплодие и ин витро оплождане. Тези издания са публикувани и осветяват международната литература.

Основана през 2010 г. в отпуск от Хаджеттепе университет в New Century Истанбулския университет, той е работил като учредител декан на Факултета по медицина и също така е работил като директор на Института за здравни науки на същия университет. По настоящем преподава в Университета Bahçeşehir, Медицински факултет, Акушерство и гинекология.

Служил е в продължение на 8 години в Бюрото за наука за бебетата на Министерството на здравеопазването. Участва в международни курсове по болнично управление

Той е един от водещите референтни центрове в страната с научен и клиничен успех в страната и борави с около 1500 пациенти годишно.

Автор е на повече от сто научни статии, публикувани в национални и международни научни списания и международни книги. Той също така е на редакционната колегия на международни научни списания като RBM Online, MEFS Journaland AAGL Journal.

Той е създал Liv Livestock Reproductive Endocrinology, Infertility и IVF Center на 3 март 2018 г. в Истанбулския университет.

Желаещите да се консултират или да зададат своите въпроси, могат да запишат предварително час на тел: 0888688805

Консултациите ще се проведат на адрес : гр.София , ул.Цар Самуил 1 (пряка на бул.Патриарх Ефтимий) , ет.Партер , офис на  Медикал парк за България .

Споделете във Facebook