Luxury Life

Назад

Дима Стил с нов модерен салон в морската столица

Текст и снимки – Ваня Пиадесталска

Най-новият елитен салон от веригата Дима Стил отвори врати във Варна. Събитието отбеляза 20-тата годишнина от присъствието на доказаната марка бюти салони в морския град.

Салонът е един от най-големите и предлагащи широка гама от услугите на марката, а младият екип от професионалисти несъмнено е способен да потопи всяка дама в магията на красотата, прилагайки свръх модерните методики в областта на разкрасяването.

Изискан коктейл и стилен интериор посрещнаха гостите, а изненадата на вечерта бе атрактивно шоу с прически, както за дамите така и малчуганите.

През 1993 г. Дима Тодорова създава първия по рода си в България салон за удължаване и сгъстяване на косата. Методът за удължаване на коса е уникален и патентован, и буди възхищение дори в най-добрите международни салони.

Салоните са и първите в България, предлагащи и услугите перманентен грим, удължаване и сгъстяване на мигли, както и сред първите предлагащи кислородни процедури за лице и радиочестотен лифтинг.

Стремежът на Дима Тодорова е да даде възможност на многобройните си клиенти само с едно посещение да се погрижат за цялостната си визия, за тонуса и самочувствието си.

След 25 години неуморен растеж, гордостта на Дима Стил са петте луксозни салона в най-големите градове в страната ни – София, Пловдив, Варна и Бургас, хилядите доволни клиенти и екипите от неуморни професионалисти във всеки един от салоните.

Споделете във Facebook