Luxury Life

Назад

Иновативния апарат за микроиглена радиочестота Inus RF!

—-

Здрава кожа за цял живот не означава просто да подобрите вида на кожата си, но и да я направите по млада и по- здрава. Поддръжката на здрава кожа е и начин на живот, който изисква и ежемесечни грижи и поддръжка на правилната процедура за конкретната кожа.

За да постигнете незабравими и продължителни резултати центъра за красота Beauty Centre Kristin Nasteva“предлага, иновативния апарат за микроиглена радиочестота Inus RF!

Водещ козметик е Кистин Настева, която предлага оригинални процедури за лице и тяло . Най новата процедура е тази с  Апарат за радиочестотна INUS RF!!

Благодарение на специалните игли със златно покритие и радиочестотата, INUS активизира фибробластите да произвеждат нов колаген. В следствие на което, дермата се уплътнява и стяга, реконструира се овала, фините бръчки изчезват и кожата се подмладява, лифтира и регенерира. Вакумът спомага за минимизиране на кървенето и болката, а LED светлината стимулира оздравителните и вакумът процеси. Постигат се впечатляващи резултати при премахване на белези от акне, заличаване на фини и дълбоки бръчки, стягане на кожата, изравняване на тена, свиване на пори, намаляване на пигментацията, листинг, лечение на стрии и много други!

Отлични резултати при третиране на:

– Фини бръчки и отпусната кожа

– Белези, включително и такива от акне

– Неравномерен тен, пигментации

– Разширени пори

– Стрии

– Хиперхидроза

Споделете във Facebook