Luxury Life

Назад

Комфорт на кожата с крем-бутери за тяло с подхранващи масла

Грижата през есенните месеци

През есенните месеци грижата за кожата трябва да бъде подплатена със сериозен комплекс от подхранващи масла и съставки, които да поддържат нейната еластичност и мекота и да създават усещане за пълен комфорт. За тази цел изключително подходящи са крем-бутерите на REFAN. Те хидратират, подхранват, регенерират кожата на тялото и забавят процесите на стареене. Няколко са основните съставки, които ги правят така популярни и предпочитани:

Концентрат от кисело мляко –  това е питателна храна с доказан превъзходен ефект върху кожата. Тя става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота. Овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа.

Какаово масло – наричат го “храна на боговете” и притежава уникални козметични свойства. Theobroma cacao е природен стимулант – ускорява клетъчната обмяна, придава блясък и гладкост, подобрява овлажняването и поддържа еластичността на кожата.

Масло от карите – съдържа вещества, които стимулират синтеза на собствен колаген, което води до подобряване на структурата на кожата с около 85%. Притежава уникални и невероятно полезни за кожата качества, антиоксидантни свойства и anti age ефект, който изглажда бръчките и забавя процесите на стареене. Има близък до себума състав, който е особено полезен при суха кожа.

Уникална формула освежава до блясък

Серията Youthful Perfection пък е разработена от иноваторите на REFAN специално за младежка кожа. Благодарение на съдържащата се в нея активна съставка Early Boost PA продуктите от серията събуждат и енергизират кожата за отрицателно време, също както чаша силно кафе събужда организма. Това се дължи на факта, че уникалната формула на Early Boost PA  е естествен източник на таурин, който намалява признаците на умора, тонизира кожата и я прави свежа до блясък. Той действа като антиоксидант, подобрява клетъчните свойства и метаболизъм и по този начин се бори с появата на бръчките.

Козметика за мъже защитава кожата от замърсения въздух и цигарения дим

Грижата за външния вид не е привилегия само на жените. Все повече мъже в наши дни използват различни козметични продукти, за да изглеждат добре. Това не трябва да се възприема като проява на суетност, а като необходимост, особено в замърсената градска среда, която предизвиква значителни увреждания  на кожата с видими последици. Козметичната линия Men perfection на REFAN е създадена с грижа за нуждите на модерния мъж. Нейната висококачествена активна съставка LanacitynTMPF предлага адекватна защита от замърсения  въздух и околната среда, улавя  праховите частици и поддържа естественото прочистване на кожата от токсините.

Проведени изследвания показват, че LanacitynTMPF осигурява и защита срещу цигарения дим, подобрява блясъка и тонуса на кожата, намалява загубата на вода в нея. Тази иновативна съставка представлява комбинация от бактерията Alteromonas мacleodii /която живее в изключително токсични условия при екстремно високи температури/  и екстракт от хризантема. В Men perfection на REFAN   LanacitynTMPF  е съчетан с розова вода и тази комбинация  изгражда защитна система, която гарантира цялостно предпазване от замърсения въздух.
Козметичната линия за мъже включва: дневен флуид за лице, нощен флуид за лице, крем около очи, балсам за след бръсене, измиващ тел за лице  и шампоан за коса и тяло.

Споделете във Facebook