Luxury Life

Назад

Aquaphor – уникален козметичен продукт от Eucerin

Пламена Толсузова, снимка Eucerin

През октомври Eucerin – лидерът в медицинската грижа за кожата, представя на българския пазар своя знаков продукт – Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем. На помощ при сухи ръце и кожички, напукани пети и стъпала, рани, повърхностни изгаряния, подсечена или суха бебешка кожа, както и след дерматологични процедури – Aquaphor е истински многофункционален козметичен продукт. Ефективността му се дължи на двете основни активни съставки – глицерин и пантенол, които заедно поддържат баланса на влагата в кожата и подпомагат възстановителните процеси в нея.

Aquaphor е познат от десетилетия и се приема като стандарт в грижата за особено суха и раздразнена кожа, както и в спешната грижа при изгаряния и рани. Защитаващият мехлем действа, като подсилва естествената защитна бариера на кожата и същевременно й помага да диша. Формулата съдържа глицерин – ефективна овлажняваща съставка, която привлича водата и помага тя да се задържи в кожата, и пантенол – който спомага за ускоряване на регенерирането и възстановяването на кожата, като същевременно я овлажнява. Двете активни съставки формират т.нар. полу-оклузивен слой, който е от значение за възстановяване на кожата от раздразнения и разранявания.

Aquaphor е на една ръка разстояние при многообразие от кожни проблеми – сухи и напукани ръце и кожички, напукани стъпала и пети, суха и подсечена бебешка кожа в зоната на пелените, в областта на бузите или на други места, повърхностни изгаряния, охлузвания и ожулвания (при които се е образувала нова тъкан, а не открити рани), след медицинска лазерна терапия.  Мехлемът не съдържа ароматизатори, консерванти и вода и това го прави подходящ за всички – от бебета до възрастни хора. Дерматологичните и клинични тестове демонстрират висока ефективност върху цялото тяло, както и отлична поносимост дори при чувствителна кожа.

Споделете във Facebook