Luxury Life

Назад

BioRePeelCl3 – тайната на подмладяването е разкрита

Невена Пенчева, снимки интернет

За биоревитализацията в една или друга степен е осведомен всеки, който се гледа в огледалото и се старае да забави темповете на стареене на кожата. Някои я прилагат регулярно, защото нито една друга процедура не дава такъв ефект на влажност, здравина и сияние на кожата.
Други се отнасят към биоревитализацията с опасения, защото се страхуват от убождането и предпочитат да се разминат с инжекциите. За тези пациенти има добри новини: Компанията МЕD Esthetics ( Италия) разработи средството BioRePeelCl3 с пилингов ефект, което действа като биоревитализация, но не ползва игли. У нас се прилага от специалистите в Persona.

Става дума за революционен пилингов ефект. Уникалността на препарата е в това, че той се нанася и действа като пилинг, но при това дава ефекта на биоревитализация и всичко се случва без инжекции.

Препаратът BioRePeelCl3 е двуфазен и в това е другата му особеност. Едната от фазите е хидрофилната, включва разнообразие от киселини, витамини, компоненти за лифтинг. От тях зависи задействането на репаративните процеси, които подобряват състоянието на кожата и я подмладяват.
Другата фаза – липофилната, се състои от активни вещества, отговарящи за овлажняването на кожата и възстановяването на хидро-липидната бариера. Нейната задача се състои в това да осигури максимално дълбоко проникване на стимулиращите компоненти , да понижи загубата на влага, да възстанови защитните свойства на кожата.
Ефектът на биоревитализация се постига с това, че преди нанасянето върху кожата, двете фази на препарата са смесват и по-нататък работят едновременно, усилвайки взаимно резултатите от прилагането.

Серията от препарати BioRePeelCl3 включва средства за лицето и тялото. По време на процедурите козметологът почиства кожата, след това разтръсква ампулата с препарата, за да се смесят веществата и нанася върху лицето или избрания участък на тялото. Накрая кожата се почиства с гъба, натопена във вода.

– Препоръчителна честота за прилагане върху лицето, шията, деколтето е на 7-12 дни, 4-6 сесии

– Ръцете, лактите, задни части, колене, стъпала – на 10-15 дни, 4-6 сесии

Споделете във Facebook