Luxury Life

Назад

Супергерои от векове се намесват в живота на Земята

Източник Форум филм

Древни извънземни, които живеят тайно на Земята от хиляди години наблюдават и напътстват хората, помагат им да се развиват и стават свидетели на постигнатите от тях чудеса. През всички изминали векове те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела, но когато чудовищни създания, наречени Девианти, за които се смята, че са изчезнали отдавна, мистериозно се завръщат, Вечните са принудени отново да се обединят и да предпазят човечеството.

Този ноември Вечните разкрива нов вълнуващ екшън във филмовата вселена на Марвел. Години нред те остават в сянка и диктуват човешките дела. До момента, в който се задава краят, принуждавайки ги да се разкрият и да се обединят срещу най-древния враг на хората – Девиантните.

Режисьор на Вечните е носителката на Оскар Клои Жао (Земя на номади). Нейният интимен и подчинен на реалността и духовното почерк придава на историята и героите измерение и тежест, които ги отличават от останалото комиксовото кино. По думите на продуцента Кевин Файги, който е основната движеща сила зад филмовата вселена на Марввел, личният подход на Жао не може да бъде сбъркан и е основата, върху която стъпва Вечните. Тя споделя, че за да изгради образите по този интригуващ начин, заслега има целият екип.

Вечните впечатлява със забележителен актьорски състав. В главните роли са Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тена, Джема Чан като обичащата хората Серси, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрата духовна лидерка Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг.

Споделете във Facebook