Luxury Life

Назад

С “Небостъргача” Дуейн Джонсън въвлича в завидно екшън зрелище

Юлия Вълкова, снимки Форум филм

Броени дни след като Дуейн Джонсън – Скалата получи звезда на Алеята на славата, се задава поредният спиращ дъха екшън трилър с негово участие. За пореден път той се впуска в невероятно приключение в най-новия филм “Небостъргачът”. Няма съмнение, че той ще се превърне в хит и ще разбие бокс офисите и ще надмине по посещаемост, а и по приходи “Джуманджи: Добре дошли в Джунглата”, в който също бе в главната роля.

Едва ли някой знае какво ще се случи, когато конците се заплетат. И това е серията от рискове, която е втъкана в “Перлата” – най-високата и технологична сграда в света.

Бившият агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Форд (Дуейн Джонсън) ще се сблъска пред трудно преодолими професионални и лични провокации в опит да защити най-ценното – семейството си.  Една мисия се обърква и Форд губи крака си при експлозия. Историята обаче не спира дотук, защото съпругата му и близнаците им ще бъдат изложени на опасност, която ще докара бившия агент до предела на възможностите му. И резултатът е невероятен – зрителите ще получат поредното завидно наситено със зрелища преживяване.

Настоящата работа на Уил е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи по цял свят. Докато работи по нова поръчка в Китай, той установява, че най-високата и най-безопасна сграда в света е под атака, а той е несправедливо заподозрян.

След оценка на сигурността на Перлата, предположенията за опасност и пробив в защитата на бившия агент се сбъдват, което повлича серия от катастрофални събития. Уил започва упорита борба както за предотвратяването на жестока трагедия, така и за собственото си оневиняване като несправедливо подозиран за евентуална атака.

Хванати в капана на огнената стихия, започнала от 96-ия етаж на небостъргача, изплашени до смърт и превърнати в изкупителна жертва на обстоятелствата, съпругата и децата на Уил всъщност са неговата най-важна мисия. Завладяващият трилър представя не само невероятни филмови ефекти, но и впечатляващия дух на човек, чието най-значимо в живота зависи единственоот неговата смелост.

Сценарист и режисьор е Роусън Маршал Търбър (Агент и ½, Семейство Милър), а продуценти са Бю Флин (Сан Андреас, Спасители на плажа), Джонсън Търбър и Хирам Гарсия (Сан Андреас, Агент и 1/2). Изпълнителен продуценти са Дани Гарсия (Спасители на плажа), Уенди Джейкъбсън (Сан Андреас), Ерик Хедаят (Великата стена), Ерик МакЛауд (Карибски пирати). На Скалата партнират Нев Кембъл, Пабло Шрайбър, Брайън Ман, Хана Куинливан, Ноа Тейлър, Роланд Мьолер, Чин Хан.

Споделете във Facebook