Luxury Life

Назад

Армани СПА в Дубай – синоним на стил, елегантност и лукс

Юлия Вълкова, снимки интернет

СПА денят В дубай е толкова стилен благодарение на Armani Spa. И не би било друго, щом става дума за емблематичната модна къща. Едноименният СПА център в Armani Hotel Dubai, създава елегантна и изискана атмосфера, създадена за здраве и релакс.  Прекрачите ли прага му, попадате в изумителен стил, елегантност и лукс. Създават го изобилието от   монохромен минимализъм, обвит от изящество и шик. Терапиите включват японски шиацу, тайландски и азиатски техники с горещи камъни, първокласни изживявания в басейни и вани, невероятни коридори с мъгла, лечение с лакониум – всичко, което показва, че стилът има съдържание.  На всичкото отгоре се намира в най-високата кула в света.

Оазис на тишина и спокойствие в сърцето на оживен град, Armani/SPA отразява маниера на живот и философията на дизайна на Армани, предлагайки уникални пространства и изключителни услуги за индивидуални процедури, личен фитнес, последователни термални бани, креативна SPA кухня, частни и социални зони за релакс. Всеки гост на получава  консултация от професионалист, за да създаде сетивно изживяване, проектирано от дизайнера.

Гамата от удобства и удоволствия е безкрайна. MU утолява желанието за релаксация и тишина, Libertà насърчава свободата на движение и освобождаването от физическа болка, Fluidità повишава жизнеността, прекрасната сауна и парна баня освобождават от продължителния стрес, процедурите за лице карат да засияеш – всичко това възстановява вътрешния баланс, повишават тонуса, карат  те да се чувстваш щастлив.

Споделете във Facebook