Luxury Life

Назад

Вилнер сътвори от Ford Raptor приказка

Текст и снимки Вилнер

Веднъж станало нещо магично – Арт студио Вилнер с изключителни умения, което превръща обикновени неща в необичайни и прекрасни, преобразил един обикновен Ford Raptor. Ето и историята.

Един ден Вилнер се срещнал с бикновен, изтъркан Ford Raptor, който имал страст за приключения, но бил тъжен, че не е достатъчно специален.А имал потенциал да се превърне в нещо невероятно. Дизайнерите се захванали с магията на визуализацията, създавайки вълшебен проект, който оживявал пред очите на клиента. Таблото, панелите на вратите, централната конзола и седалките били покрити с кафява и черна напа с винтидж ефект, която предизвиквала въздишки на възхищение.

Но екипът не спрял дотам – таванът покрил с мека алкантара с усещане за лукс и уют. Изкусителният дървен акцент и детайлите в цвят gun metal били финалните щрихи на това приказно творение. И така Ford Raptor станал вълшебен автомобил, който излъчвал уникалност и стил. Когато клиентът видял промяната, се шашнал от радост, наслада и гордост.

Във Вилнер знаят, че истинската магия се крие в детайлите, внимателно подбраните материали, декорациите и в традиционните елементи, които се превръщат в изключителни произведения на изкуството.

Споделете във Facebook