Luxury Life

Назад

Добрата фея на обувките Jenny Fairy с модели за абитуриентския бал

Ирина Гуновски, снимки CCC

След като вече сте открили Абитуриентската рокля на вашите мечти, перфектен завършек на визията ви са обувките! И то – перфектните обувки. Всъщност, опасяваме се, че дори ще се затрудните в избора, защото всяко предложение от колекцията покрива най-високите критерии на изисканите дами за качество, модерна визия и удобство дори при продължително носене.

Тази година се забелязва завръщане на официалните обувки, които са достатъчно атрактивни, но без излишен блясък и прекалена орнаментика. Съвършеният тоалет изисква обувката да е в хармония с крака и роклята, а роклята да е в хармония с духа и с усещането за празника.

Направете обувките си акцент в своя тоалет за бала! Бъдете диви, с блясък и ярки цветове! Използвайте палитра, за да изберете цвета, който най-много ще се откроява от роклята. Съчетайте, например, яркочервени обувки с пастелна рокля, или супер искрящи обувки с черна рокля. Заложете на сигурно, когато не сте сигурна! Бежовите обувки и цвят „пудра“ подхождат на почти всеки цвят рокля и ще издължат значително краката и като бонус. Не на последно място – може да ги носите отново.

Подобно на задължителната малка черна рокля и черните обувки вървят на почти всяка рокля в тъмен цвят. За пастелните цветове се придържайте към по-светли обувки.

Jenny Fairy колекцията предлага и модели в златно или сребърно – достатъчно бляскаво, за да направи тоалета елегантен, в съчетание с елементи от роклята или бижутата всяка абитуриентка ще изглежда неузнаваемо и стилно.

И не забравяйте за най-важното условие, на което трябва да отговарят балните обувки и сандали – удобството! Защото ще бъдете с тях дълго време. 12-сантиметровите токчета изглеждат много яко, така е.

На снимките е холандският топ модел Джил Кортлив, класирана сред топ 50 на най-добрите модели в света от models.com, се появи в цветна, енергична и оптимистична фотосесия за най-новата колекция обувки и чанти на Jenny Fairy за пролет/лято 2022.

Споделете във Facebook