Luxury Life

Назад

Жени Живкова със стилни предложения за бизнес дамите от високите етажи

Юлия Вълкова, снимки Алекс Манчев

Едно от бляскавите събития, които се случват в „Парадайс център“, са ревютата на Жени Живкова. По традиция в зала „Сигма“ тя представи новите си виждания за сезон есен зима 2017-2018. Лице на колекцията е щерката на дизайнерката – Андреа Стефанова – чаровна стилна млада дама, на която й личи усетът към модата.  Тя умело диктуваше всяка нова тема в ревюто, без помпозност и излишни усмивки пред камерите. А темите са насочени към бизнесдамите от високите етажи. Затова не случайно първите редове /отново по традиция/ бяха заети от политици, дипломати, хора от шоу и бизнес елита. Събитието уважиха и колеги на Жени, сред които доайените в родната мода – от кутюр дизайнерката Жана Жекова, Йорданка Чернаева, възпитала много млади хора в духа на добрия вкус, представителите на елитната българска марка очила Квят – Павел и Едита Цветкови.

Публиката отново аплодира наложения от Живкова стил – прави и вталени силуети, характерни за жените с положение в обществото. Не липсват закачки и намигвания, но и те, както обикновено, са премерени и дискретни. Това се отнася и за прикрития, но с ясни послания сексапил. Кройките са съобразени и с манекенския тип, и за жени, които ценят не само гурме храната, а и пиците. Разнообразие в идеята внасят тъканите, а цветовете пренасят сред природата, скована в ледена прегръдка – бяло, черно и сиво. Синьото, пепитът и каретата още веднъж напомнят, че мотото на дизайнерката е шик. Глътка свежест са ризите и детайлите от цветна коприна, а за оригиналността допринасят детайлите – цепки, плохи, ципове, кожени гарнитури. Наред с полите и роклите, на почит е и панталонът – прав и без допълнителен обем.

Жени не се отказва на всяко ревю да показва едно от най-женствените облекла – мантото. Бизнес стилът допълват саката –класически, но и с разиграни асиметрии. Различното тази година са и апликациите с бродерии. Освен типичните за сезона материи – вълна, букле, кожа, в колекцията присъстват  коприна, трико, дантела, използвани и в ежедневните и във вечерните облекла.

Споделете във Facebook