Luxury Life

Назад

Колекция за амазонки представи Екатерина Дунева

снимки Александър Михайлов

Костюмите са сътворени по всички изисквания на Висшата английска школа по езда

Бившата Мисис България Екатерина Дунева, която е и сред най-успешните наши състезателки по конни спортове, представи колекция есен-зима 2017/2018 на модния бранд дрехи за езда www.HorseFashionEdition.com. Той вече е и официален представител на италианската марка Tech stirrups – стермена с различни цветове, и Free jump дизайн за по-голяма сигурност.

Преди броени дни Дунева засне фотосесия с новите модели бричове за езда и тоалети за състезания по конен спорт и по-специално за дисциплината прескачане на препядствия. Това е пета поредна изява на хубавицата, която сияе след ражнането на дъщеричката си. Малката Мария е само на 8 месеца и е нов извор на творчество за майка си, което личи по елегантните и стилни  тоалети за надъхани амазонки.

Новост в творчеството на младата жена е присъствието на фрак за състезания по обездка. Също много аристократичен и издържан е и костюмът, направен по всички изисквания на Висшата английска школа по езда.

Дунева представи новото си лице. Това е 16-годишната бивша шампионка по шорттрек Мария Гъркова, която от скоро участва и то доста успешно, в състезания по конен спорт. Чаровната тийнеджъка краси и корицата на списание Езда за месец март, като с таланта си бързо печели симпатиите на почитатели и публика.

Фотосесията не мина и без ослепителната Нора Георгиева – от тази година тя е в националния отбор на България по конен спорт и записа доста призови места и победи. Нейната кобила Часита позира на снимките, застени от фотографа Александър Михайлов на конно-спортна база Хан Аспарух в София.

Колекцията предлага и нова кежуал серия анцунзи в две части с апликация, имитираща  брич за езда. Направени от изключително фина, нежна и приятна материя, те прдлагат голям комфорт.

Споделете във Facebook