Luxury Life

Назад

Легендарните яйца на Фаберже вече и в България

Юлия Вълкова, снимки  Гото

Любителите на романтичния лукс вече се наслаждават на ювелирното съвършенство на яйцата на Фаберже и у нас. Колекциите на Maison Tatiana Fabergé е част от предложенията на веригата магазини Goto.

Освен яйцата на Фаберже, гостите на официалното откриване на осмия магазин на марката видяха последните модни тенденции сред бижутата на Annamaria Cammilli, Hulchi Belluni, Eterna и Goto. Част от ослепителните носителки за титлата “Мис България” засияха, обсипани с бели и черни диаманти на стилно ревю.  Мис България Габриела Кирова и Марина Войкова и няколко екзотични чуждестранни носителки на титли представиха на елегантно ревю новите модни тенденции в диамантената индустрия. Обсипани с диаманти, бяло и черно злато, красавиците засияха в новата колекция на Maison Tatiana Fabergé. Наследството на прочутите яйца на Фаберже беше видяно за първи път на живо у нас на официалното откриване на осмия магазин от веригата Goto. Събитието в мол Парадайс уважиха не само представители на българския бизнес елит, но и куп  чуждестранни гости.

Освен новите модели на Фаберже, гостите проследиха последните модни тенденции сред бижутата на Annamaria Cammilli, Hulchi Belluni, Eterna и Goto. Изненадата на вечерта беше томбола за дамите, на която една от тях спечели златно колие с диамант. Настроението на гостите поддържаха водещият Ники Кънчев и музикалните изпълнения на VENDA live violin.

Отскоро веригата магазини, която предлага истинско изящество на несравнимо ниски цени, пуска специална промоция – 20% отстъпка от цената на колекциите на марките Belfiore, Aurora, Grand Soleil, Oggi Donna, Vai Milano, EKAN и Povlino. Брандът Goto предлага уникалните модели на повече от 30 световни марки във всички свои магазини и е сред най-големите производители на бижута у нас.

Споделете във Facebook