Luxury Life

Назад

Марина Кискинова с колекция в стил „Игра на тронове“

Лилия Желева, Снимки Василена Василева, Algoriddim

Певицата и актриса Марина Кискинова представя нова колекция на Markiza, есен-зима 2017/2018, с фотосесия на едно от ключовите места в сърцето на София – Сердика. Тоалетите са вдъхновени от хитовия сериал „Игра на тронове“, като в тях преобладават връхните дрехи и роклите.

„Новите ни модели са в актуалните кройки и материи за сезона и са вдъхновени от царствените, елегантни силуети и дълги връхни дрехи от любимия ми сериал „Игра на тронове“, споделя Марина. – Асиметрията, изрязаните ръкави и моделите тип пончо са  инспирирани от зимните облекла на героите в сериала и по-специално на Денерис Таргариен. Желанието ми беше да пресъздам нейната елегантност, изисканост и стилно кралско излъчване, за да може всяка дама, облечена в тях да излъчва самочувствие, сила и сигурност.“

Повечето модели са широки и макси, което ги прави удобни и пасващи на няколко размера. Силуетите са разнообразни, повечето са асиметрични, а някои  от облеклата са и с различен силует от двете страни – втален от едната и широк и свободен от другата. Всички кройки са максимално опростени и изчистени, което прави облеклата стилни и ненатрапчиви. Актуални и търсени са жилетките, туниките, пончо и суичърите с качулка, която стои елегантно и не се добавя допълнително с копчета или цип, а допълва модела. Интересни са и роклите и блузите с елегантен, фееричен шлейф отзад, които отново напомнят за стайлинга на героите в сериала. При роклите актуално е и комбинирането на прозрачна и плътна материя.

В колекцията Марина залага на дължини до глезените, под и до коляното.  Специално внимание е обърнато на детайлите, като леки къдрави буфан ръкави, набрани деколтета и отварящи се ципове, играещи ролята на ръкави при връхните дрехи. Основните цветове са черно, бяло и сиво, но има и модели в турско синьо и бордо и червено. Материите са главно плетива и чиста вълна, но включват още памук, вата, шифон, вискоза.

Споделете във Facebook