Luxury Life

Назад

Най-добрите кабриолети – лукс и иновации

Георги Вълков, снимки интернет

Изключителни са кабриолетите. Макар да са непрактични, защото могат да се използват само през топлия сезон, а и са много скъпи. И все пак те се радват на добро търсене. Производителите постоянно създават нови модели, които се представят на ежегодни изложения. Те привличат интереса на богатите, които обичат луксозния живот и са свикнали да будят възхитителни погледи.

Въплъщение на елегантността – Aston Martin DB11 Volante

Британците са в състояние да създават красиви автомобили, които не отстъпват по функционалност и оборудване на конкурентите. В този кабриолет покривът е направен от 8 пласта плат и е монтиран бензинов двигател за 510 коня. Ако разгледаме атрактивната цена, автомобилът може да се нарече един от най-популярните в този момент. Производителят не ограничава оборудването на елегантните си творения: LED фарове и задни габаритни светлини; 20 инчови джанти; алуминиев капак; Затварящи активни щори; три режима на настройка на блока, трансмисията и окачването; заден диференциал със самозаключваща функция; динамична система за векториране на въртящия момент. Накратко, един много готин автомобил, който изглежда скъп и е технологично напреднал модел.

Аристократична класика с Audi R8 2019

Автомобилът е актуализиран локално, неговата цел е да даде свежест на “уморените” спортни автомобили и въвеждането на двигателя, чието изпълнение е по-вероятно да отговаря на европейските стандарти. В допълнение към тази промяна са и следните елементи: предният стабилизатор има лека конструкция, която е създадена от въглерод и алуминий; фината настройка на ABS и ESP системите намали спирачния път на автомобилите; нови режими за електроника, предназначени за различни условия на движение; бронята е с нов дизайн. Всички тези нововъведения добавят агресивност към кабриолета. Но интериорът не се е променил изобщо.

Новата красота на Bentley Continental GT 2019

Невъзможно е да се направи топ кабриолет и да не се включва нова кола Bentley. Този кабриолет привлича от пръв поглед – всичко в него е красиво, елегантно и скъпо: двигателят W12 TSI с 6 литра и 635 коня демонстрира висока екологичност; роботизирана скоростна кутия на 8 стъпки на всички колела; ускорението до стотици в тази кола се извършва за 3,8 секунди. с максимална скорост 333 км. за един час; Z-покрива може да бъде сгънат / разгънат в движение; използването на специален плат и развитието на уникален дизайн правят покрива на този автомобил надежден, шумоизолиран и издръжлив; 21-инчовите алуминиеви джанти са обути с гума Pirelli P Zero; вътрешността на автомобила също се е променила много, а именно това са новите седалки и системата за затваряне.

Супер BMW 8-Series

Според класациите кабриолет е най-добрият за годината. Има си и причини за това: мек, сгъваем покрив може да промени позицията си само за 15 секунди, което е един вид запис; дизайнът на кабриолета е оборудван с някои допълнителни елементи, които правят колата по-безопасна (предпазни арки, рамка на стъкло, тежък под, усилващи елементи на шасито); Интегрална система за активно управление; богато, просто кралско автомобилно вътрешно оборудване, прави работата на този кабриолет възможно най-комфортен. BMW 8-Series кабриолет Chevrolet Camaro 2019 – една голяма актуализация Този автомобил определено трябва да допълни списъка на най-добрите кабриолети.

Стил с Ferrari Portofino

Кабриолетът разшири списъка си с нови продукти с впечатляващо купе с твърд покрив, който носи името на италианския град Портофино. Тази кола замени Калифорния, чието пускане започна през 2008 година. От цялата линия на Ferrari, тази кола е най-достъпна. Този факт изглежда изненадващ, защото оборудването на новата серия е обширно и богато. Производителят взе двигателя с California T, подобри го и добави нови функции. Например програмата за управление беше променена, свързващите пръти и буталата станали по-продуктивни, а промените се отразиха и на геометрията на изпускателния тракт. Ускорението на стотици километри отнема само 3,5 секунди. Максималната скорост на движение е около 320 км / ч. Предавателната кутия остава непроменена: бутон за управление и 7 етапа. Но техническата плънка стана по-съвършена. Той е допълнен с контролиран заден диференциал, амортисьори с магнитореологична течност и електрически сервоусилвател. Предната оптика под формата на бумеранги, необичаен релеф на масивна броня и цялостни въздушни входове допринасят за забележителността на автомобила.

Ford Mustang – строг и семпъл

Кабриолетът завладява европейския автомобилен пазар със своя уникален стил. Тази кола е значително по-различна от предшествениците си, защото производителят е решил да направи драстични промени. Новото поколение Ford Mustang привлича със сгъваем покрив: модифициран дизайн на радиаторната решетка; уникална задна броня, с оригинален спойлер и дифузор; мултимедийна система SYNC 3, оборудвана с цветен дисплей; функционалност, която ви позволява да контролирате колата от вашия смартфон (блокиране и отключване, определяне на местоположението на колата); Адаптивните амортисьори MagneRide осигуряват незабавна реакция на окачване на променящите се пътни условия; допълнителни режими на автоматична трансмисия; Асистент контрол на опасността, която възниква при сблъсък с пешеходци, адаптивен круиз контрол, система, която контролира лентата.

Lamborghini Huracan Evo Spyder 2019 – колата на бъдещето

Тя изглежда толкова готина, че изглежда, че дойде при нас от един фантастичен филм за бъдещето. Нейните характеристики са по-неблагоприятни от претенциозния вид: мек многопластов покрив с електро-хидравличен механизъм променя позицията си за 17 секунди; допълнителни обтекатели осигуряват комфортни условия в кабината; под капака е модернизиран V10 двигател от 5,2 литра, който е в състояние да достави мощност от 640 конски сили; 7-степенен робот и задвижване на всички колела, комбинирани с диференциал с ограничено приплъзване; пълно шаси; адаптивна система осигурява удобно управление на бордовата електроника; отнема само 3,1 секунди, за да се ускори до стотици километри до кабриолет; новата конзола е оборудвана с голям сензорен екран.

Споделете във Facebook