Luxury Life

Назад

Нежни и ефирни на бала и пред олтара

Ивана Стоянова, снимки Дилян Марков

Дизайнерката на сватбения бутик “ALEGRA” Радостина Илиева представи най-новата си колекция “SERENITY” („Спокойствие“) 2021 по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на бранда – съчетание от красота, нежност и изящество, бяха показани с ефектна мултимедия, снимки и видео на фотографа Дилян Марков. Дизайнерка презентира акцентите в колекцията и представи двете линии от нея – булчинска и официална, вдъхновени от меките тонове на природата.

За нея проф. Любомир Стойков казва: „Радостина Илиева демонстрира умения да комбинира трите главни ценности в булчинския стил: уважение към традицията и класическата линия, намиране на ясните кодове на женствеността, нежността и романтиката, и използване на свежите знаци на модерността и емоционалния дух на времето. Стремежите на авторката към опростяване на силуета, редом с вниманието към малките, но съществени детайли, са ключ към нейния успех…“.

Колекция “SERENITY” 2021 съчетава класически линии с нов модерен привкус. Цветовете са в нежни меки тонове на синьо, опушено лилаво и розов кварц, подсилени с камъни сваровски и ръчни инкрустации. При създаването на облеклата са използвани висококачествени материи, като коприна, френска дантела, италиански тюл, органза и фин жоржет.

Сватбената линия е за булката на 2021, която да е облечена в лека и фина рокля с дантелени елементи. Нежните буфан ръкави, които са сред тенденциите за следващия сезон, също присъстват в аутфитите, като им придадат по-голяма ефирност. В официалната част от колекция “SERENITY”, насочена към абитуриентите на 2021, се открояват креативният подход на Радостина. В основата на визиите е прецизността и иновативната структура на всеки детайл, съчетани с блясък и елегантност.

Споделете във Facebook