Luxury Life

Назад

Оборище 63 обогатява концепцията The Art of Living

Текст и снимки V+O Communication

Бутиковият арт хотел Оборище 63 посрещна първи звездни гости в сърцето на столицата. Разположен на бохемската улица “Оборище”, това е най-новото бижу от колекцията на Sandglass, търговска марка на мултинационалната компания Everty. Тя успешно оперира луксозни хотелски комплекси в Гърция и Коста Рика, притежава, разработва и управлява недвижими имоти в първокласни локации по целия свят. Портфолиото й от сгради клас А и клас Б е от търговски, промишлени и уникални хотелиерски и ресторантьорски имоти.

Ребрандираният хотел Оборище 63, (бивш Sofia Residence), съчетава уюта на частна къща с елегантността на прецизно хотелиерско обслужване. Близо до  Докторската градина, посолства и обичани заведения, хотелът предлага едновременно уединение, спокойствие и дискретен лукс. Той е идеалната отправна точка, от която всички основни забележителности на българската столица с хилядолетна история са на пешеходно разстояние.

Оборище 63 разполага с 9 забележителни апартамента, всеки от които има неповторим интериор, вдъхновен от творчеството на именитите български художници Владимир Димитров-Майстора, Иван Милев, Сирак Скитник, Златю Бояджиев, Николай Райнов, Мара Йосифова, Иван Ненов, Марин Върбанов и Георги Божилов. Дизайнът е дело на Ligna Group, лидер в хотелския интериор, чиито подпис носят много известни хотели у нас и зад граница.

“Високите стандарти за гостоприемство, създадени и наложени в нашите хотели по света, ще бъдат водещи и в българския ни обект. Вярваме, че арт хотел “Оборище 63”, скоро ще се превърне в магнит за ценителите на висшето хотелиерство, изисканата кухня и изтънчения комфорт”, заяви Мария Педрейра, глобален директор маркетинг на Everty.

За партньор собствениците са привлекли ресторант Бохо, където хората, владеещи The art of Living, ще могат да се насладят на авторско меню, съчетаващо вкусове от целия свят. Мисията на инвеститорите е да създадат перфектната обстановка, в която главен герой е храната, която да бъде елегантен комплимент към перфектното настаняване.

“Изкуството е не само вдъхновението за създаването на нашия хотел. То ще живее постоянно тук и чрез творбите на изявени български артисти. Амбицирани сме хотелът да се превърне в ново арт пространство в центъра на столицата, където на всеки два месеца ще има нова изложба”, заяви Деница Илиева, директор “Управление на собствеността” в Everty България.

През 2020 г. Everty България обяви планове да инвестира 100 милиона евро за придобиване и развитие на обекти в България през следващите няколко години. Everty е част от YNV Group – мeждyнapoднa гpyпa oт ĸoмпaнии, която управлява пет марки в три сектора: тexнoлoгичeн, oбpaзoвaтeлeн и недвижими имоти. Портфолиото от търговски, жилищни, хотелски и имоти със смесено предназначение е разположено в Северна и Южна Америка, Европа и Африка.

Споделете във Facebook