Luxury Life

Назад

Специална колекция на Хайди клум в Lidl

Ружа Загорска, снимки Lidl

Хайди Клум се завръща отново в България по Коледните празници. През първата седмица на месец декември световноизвестната блондинка пуска своята втора модна линия във всички 85 магазина Lidl в страната.

След изключително успешната дебютна колекция, която бе кръстена #Letswow, новата модна линия се казва #Letscelebrate. Изборът на не е случаен. Новата лимитирана колекция с марката Esmara by Heidi Klum идва с най-празничния период от годината. Вдъхновена от духа на купона,  звездата представя бляскава селекция от елегантни ежедневни дрехи и облекла, повлияни от водещите тенденции в модата. Независимо дали става въпрос за коледно парти с колеги, вечеря със семейството или новогодишна вечеря с приятели, колекцията включва най-важното за сезона и предлага бляскаво решение за всеки един повод. Така с дрехите на Хайди Клум всяка дама може да добави блясък в гардероба си.

„Стремежът ми бе да създам семпла и елегантна линия, която ще ни накара да блестим през този празничен сезон“, споделя самата Хайди Клум. Колекцията съчетава топли зимни цветове и елегантни тъкани като кадифе, сатен, пайети и изкуствена кожа, създавайки перфектната блестяща визия от глава до пети. Тя включва предложения, които всяка дама трябва да притежава – част от тях са плюшени палта, стилни топове, нежни рокли с пайети, както и шал-яка, който да завърши тоалета. Освен дрехи, линията ще предложи и аксесоари и обувки.

“Радваме се, че можем да представим втората колекция на Хайди Клум, която обещава да е още по-бляскава и интересна и която идва специално за Коледа. Вярваме, че клиентите ни ще я оценят и се надяваме, че ще бъде част от техния празник“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор в Лидл България.

Едновременно с идването у нас, новата колекция на световния модел дебютира в останалите 28 държави и над 10 000 магазина на Lidl в Европа.

Споделете във Facebook