Luxury Life

Назад

Средиземноморско слънце в колекцията на Gino Rossi

Ирина Гуновски, снимки Станислав Бониецки

Актуални тенденции и вечен стил, съвършенство на изработката, вдъхновение от произведения на изкуството на както вече познати, така и съвременни автори и препратки към класическата мода – Gino Rossi е хармонична комбинация от ретро стил и модерност, индивидуален характер с тенденции от модните подиуми и аристократични материи с изискан дизайн.

В колекцията за нея  най-модерни са чехлите и сандалите на нисък ток в стила на Y2K иконите, обожавани от създателите на модерния стил днес. Същият ток се използва и за вечните черни сандали, но чехлите със затворени пръсти се отличават с геометричен ток, обичан от знаменитости и звезди. Чехли в нюанс на карамел, мокасини, изработени с италиански уклон (връзката с Италия се вижда и в лимоновия нюанс) и бели маратонки. За бизнес обяд или срещи използвайте класически обувки със затворени пръсти на нисък ток, идеални за ленен костюм.

Дамската чанта може е с главно „Ч“. Заложете на клъч с релефен десен на екзотична кожа в нюанса на кафе лате. С правоъгълно портмоне в бананов нюанс и с интригуваща плисирана текстура, ще се превъплътите в Рейчъл от Приятели. Алтернатива на чантата тип кофа в цитрусов нюанс може да бъде hobo или черна плетена чанта.

Мъжете ще се чувстват перфектно с аксесоарите за пътувания през уикенда – маратонки в тъмносиньо, велурени мокасини, нормкор сандали и дори минималистични джапанки. Любителят на пътешествията побират необходимите вещи в чанта за кръста, раница с геометрична форма или куфарче с класическа форма в кремав нюанс и луксозна текстура, подобна на екзотична кожа. Има пътни чанти, които са подходящи както за ръчен багаж, така и за ежедневни тренировки.

Фотосесията на Станислав Бониецки се проведе в градини, които радват с монументална архитектура, буйна зелена природа и средиземноморско слънце. Анели Бума и Джъстис Джослин позират пред обектива на полския фотограф. Анели, която идва от Холандия, прекарва времето си като го дели някак между Париж, Лондон, Барселона, и райския Бали. Тя се появява в кампании на Джил Сандър и във фотосесии на Harper’s Bazaar, но е популярна и с това, че работи за повишаване на осведомеността за психичното здраве в социалните медии. Джослин е мултиталант – освен като модел, той се реализира като актьор, музикант и визуален артист.

Споделете във Facebook