Luxury Life

Назад

С детските очилата KWIAT Junior животът е по-цветен и весел

Ивелина Кирилова, снимки KWIAT

Първата дума, която трябва да ви идва на ум, когато чуете детски слънчеви очила, е цвят. KWIAT Junior са много пъстри и разноцветни. Сред хитовете са розова предна част с лилави дръжки или пък по-смели комбинации като червено с жълто. Хлапетата обичат цветовете, затова ги оставяйте сами да избират очилата си. Върху моделите има симпатични малки панди, цветчета, панделки и още куп забавни картинки, които развеселяват рамките. Тези оригинални детски слънчеви очила отговарят на всички изисквания: материалът е хипоалергичен, стъклата са със 100% UV защита и са категория 3 и 4 и са абсолютно гъвкави.

Да завидиш и на диоптричните рамки

Актуалните детски диоптрични рамки KWIAT стават все по-леки, ергономични и издръжливи. С многото технологични подобрения те са цветни, модерни и комфортни. Затова няма съмнение, че децата ще ги носят с удоволствие и без притеснение. Всички модели са със специален метален флекс, който отваря рамката до 90 градуса. С тази технология очилата стават по-трудно чупливи, особено когато децата решат да си поиграят с тях. Освен това тя позволява на рамките да се приспособяват към лицето на детето и дори, когато то расте, да не притискат лицето. Всички детски диоптрични рамки са направени от хипоалергичен материал, без значение дали е от качествена пластмаса или от метални рамки без никел.

Пъстрота и настроение при моделите

Цветове, форми и разнообразие са определящи за новата слънчева колекция. Водени от това, че децата харесват ярките цветове, тя съчетава нюанси на розово, зелено и синьо, а червеното, оранжевото и банановото си пасват идеално с тях. Разбира се, черното също намира своето място, но съчетано със зелени или червени дръжки.

Дизайнът на слънчевите очила за деца (възрастовата група от 6 до 12 г.) е копие на очилата за възрастни. При тях рядко се срещат цветни модели като при детските, но по отношение на формата производителите предпочитат да привличат детското внимание като възпроизвеждат с голяма точност модата за мама и татко, на които хлапетата обичат да подражават. Хит са пластмасовите рамки и спортните модели. Важно е и това, че всички модели са с поляризация.

Изискванията пазят здравето

Слънчевите очила са бариера срещу мръсотия. Те предпазват от алергични реакции, от повреда и изгаряне на очните тъкани. Но за да се предотвратят проблемите, се спазват определени правила. На първо място е материалът, който е хипоалергичен – качествена пластмаса или метални рамки без никел. Задължително е стъклата да имат 100% UV защита и категория 3 или 4, което отговаря на най-силното слънчево излъчване, което е на морски бряг и в планина. За предотвратяване на травми, детските очила да са с гъвкави дръжки и добре да се закрепват върху главата. Много важно е светлинната пролука да не е прекалено тясна: детето живее в света на възрастните и много по-често от тях гледа отдолу нагоре.

Споделете във Facebook