Luxury Life

Назад

Триумф на София Борисова в Кан

Източник Romantika Fashion

Всичко, което се облече в думи за изящните уникати на София Барисова, бледнее пред оригините. Това дизайнерката доказа за сетен път и то не къде да е, а на престижни форуми. Неотдавна четири нейни искрящи от великолепие рокли триумфираха червения килим в Кан на 75-годишните филмови награди.

Познатата по целия свят Фенси Александърсън ( Fancy Alexandersson) – модел и продуцент, отдавна впечатлява публиката с рокли на световни дизайнери. Тази година тя се довери на българката София Борисова, позната далеч извън пределите на родината с авторска интерпретация на актуалното във висшата мода. За откриването на фестивала и премиерата на Top Gun :Maverick Фенси изуми с ефектна прозрачна рокля, сътворена от бели дантелени корали и безброй ефектни прозрачни кристали от колекцията на нашата дизайнерка White Angels couture.
Но това не е всичко – хубавицата избра и втори елегантен тоалет на София – черна класическа вталена по тялото  рокля с изрязан гол гръб и тънки презрамки.

Поредният възход на нашето момиче бе и изборът на модела Ренате Майер – тя също предпочете две от роклите, носещи българската марка, подпечатана с красота и блясък. За визията си тя демонстрира перфектната си визия, подчертана от творението на София – бяла рокля, ръчно изработена от стотици естествени пера и кристали, за да прикове всички погледи, начело с Том Круз.
Второто бижу на Майер за червения килим бе рокля в нежен silky blue stone цвят от последната колекция висша мода Glam Goddess by Sofia Borisova.

Тази година много от дизайнерите  и звездите заложиха на бяло, сребро, каменисто синьо и такива, като не изневериха и на класиката – вечното черно.

Споделете във Facebook