Luxury Life

Назад

Kwiat Exclusive 2020 – лукс, стил, аристократичност

Невена Дякова, снимки Kwiat

Аристократичност е думата за колекция 2020, която се състои от 5 тематични подлинии: Sassy Glitter – за жени, които не се страхуват да изпъкнат, Passion Red – за страстните, свободни по дух дами, Ultra Black е покана към любителите на класическите цветове и форми, Hide & Seek заслепява изкушените от оувърсайз модата, а Titanium Gods гарантира, че металните рамки са на гребена на вълната, защото са леки и даряват усещане за изящество.

Създадени от висококачествени и биоразградими материали, и тази година очилата на KWIAT впечатляват с уникален дизайн, ярки цветови комбинации, glitter декорации на рамката, авангарден релеф в секси интерпретации, нова геометрия. И всичко това за хора с нестандартно мислене и афинитет към футуристичното.

А ето и детайлите

Нова геометрия
Квадратни, осмоъгълни и всякакъв друг вид геометрични форми лесно ще се превърнат в хващащокото елемент от личния стил. Знаменитостите вече адаптират този често срещан на подиума тренд. Дръзката форма, която предлагат много от рамките за новия сезон прави идеята различна, нестандартна и неустоима.

Котешки форми
Котешките рамки отново са тук и остават задълго заради уникалната форма, която издължава лицето и подчертава скулите. През 2020-а cat-eye моделите са още по-фънки от преди: класиката се ъпдейтва в ярки цветове, уникални финиши и дръзки детайли.

Sassy Glitter
Рамките с украшения са един от големите акценти на 2020 година. Екстремно бляскави, моделите с различни glitter елементи ще се превърнат в бърз, лесен и забавен начин за освежаване на гламурния блясък, който никога не излиза от мода. Кристалите и брокатът със сигурност отличават и впечатляват.

Hide & Seek
Oversized моделите са отново тук, по-големи от всякога. Този тип рамки са любим аксесоар на запленените от модата по целия свят. Придаващи доза загадъчност,  рамките са най-красивото и практично решение, на което може да заложите тази година.

Двоен мост
Лесно е да харесаш модел очила с двоен мост. Този нов прочит на класическия авиатор идва направо от подиума за по-фешън излъчване.

Споделете във Facebook