Luxury Life

Назад

LG атакува Берлин с грижа към домакинството

Лия Добромирова, снимки LG

LG ще представи най-новите си попълнения  към серията уреди, създадени за грижа за облеклото на IFA 2017. Сред новите иновативни попълнения на компанията са  пералните машини TWINWash™. Серията уреди включва перални машини, високоефективни сушилни, както и LG Styler, създаден да освежава и ароматизира дрехите след пране и сушене.

Това е първата в света перална машина с двойно натоварване. Тя предлага функции „TrueSteam™“ и „TurboWash™“, които безпроблемно елиминират всички алергени*, бактерии, миризми и правят дрехите изключително меки. Новата пералня на LG притежава мощни перилни свойства, непознати до сега в индустрията.

Наред с пералните машини, LG предлага сушилни, предназначени за клиенти, за които приоритет са енергийната ефективност и удобството. Оборудван с технологията „LG Inverter HeatPump“, новата сушилня на LG намалява до минимум щетите и по най-чувствителните тъкани, поддържайки ниска температура на сушене. Същевременно осигурява още повече възможности, като „Eco Mode“ и „Turbo Mode“. Високоефективният „Eco Mode“ пести енергия, издавайки много нисък шум, докато „Turbo Mode“ осигурява по-бързо сушене на дрехите.

LG Styler пък е уред, създаден да освежава и ароматизира дрехите до съвършенство. Той е последната стъпка в процеса за грижа за дрехите, създаден от LG. Styler използва технологията „TrueSteam™“, която дезинфекцира дрехите и  същевременно намалява всички неприятни миризми.

LG Electronics отново покори най-високите върхове в индустрията, създавайки най-новата си съдомиялна машина „LG SteamClean™“, оборудвана с единствената по рода си технология „TrueSteam™“. Този революционен продукт се отличава от конкурентните уреди с технология за пара, която не само почиства по-ефективно, но и по-бързо. С дългогодишния си опит в усъвършенстването на технологията на парата, събран от продуктите за грижа за облеклото на LG, като перални машини и „Styler“ – уредът за освежаване на дрехите, компанията за поред път изпъкна пред конкурентите.

Лейбълът продължава да разширява кръга от партньорства с редица интелигентни платформи и услуги. По този начин глобалната технологична компания предоставя на потребителите си по целия свят възможност за създаване на перфектния интелигентен дом. Сега на дневен ред са роботите, които комуникират, почистват дома или косят тревни площи. Много от най-новите си технологични продукти с иновативни функции, както и серията интелигентни роботи, LG ще представи на IFA 2017 в Берлин от 1 до 6 септември 2017 г.

Брандът е сред първите в категорията светодиодни проектори за последните шест години, стремейки се да затвърди водещата си позиция с представянето на два нови проектора на IFA 2017. В Берлин LG ще представи своя лазерен проектор ProBeam UST (модел HF85JA), както и LG MiniBeam (модел PH30JG), които са част от стратегията на компанията за затвърждаване на лидерските си позиции на пазара на LED и лазерни проектори, който се очаква да достигне обем от 5,7 милярда долара през следващите три години.

Споделете във Facebook