Luxury Life

Назад

New Edition – Мила Захариева облича луксозните жени с вкус

Хелена Тодорова, снимки Делян Марков и личен архив

Модният бранд La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva представи своята най-нова колекция New Edition виртуално с водещ проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода. Предложенията на бранда – съчетание от красота и нежност, бяха показани с интересна мултимедия, снимки и видео на фотографа Дилян Марков. Лице на колекцията е Девора Димитрова. Актрисата Саня Борисова, създател на модния бранд Sanaya, бе ексклузивен гост в ревюто на Мила Захариева на Златна игла 2021, а топмоделът Кристина Несторова участва в заснемането на фотосесията на колекцията.

Новите предложения на дизайнерката са в стил красиви у дома. Слагайки една подплата от естествена материя за комфорт на моделите тип пижама, те се превръщат в удобни костюми, които лесно се поддържат. В крак с времето за есенно-зимния сезон La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva предлага ефектни палта и функционални бомбъри. При изработката на новите аутфити са използвани авторски десени върху вълнени платове, предназначени за палта, кадифе – за направата на панталони и практични модерни рокли, както и сатенените костюми. Важни елементи са аксесоарите и артистичните кантове. Шаловете са уникати с дизайнерски десени.

Важен акцент са десените, дело на Мила, върху вълна, кадифе и сатен. За да покаже специалното отношение към дрехите, те използва десенираните материи от костюмите, като подплата във връхните дрехи, например. Водещо за един успешен моден бранд е, че класната дреха трябва да бъде изработена качествено и красиво не само отвън, а и отвътре.

Концепцията на дизайнерката за развитие на бранда е да накарат жената да се чувства ексклузивна, да запази своята индивидуалност, да е различна. Затова помагат разнообразието, малките количества серийно производство, отношението към детайлите, изработката и качеството. Логото е изработено със златна или сребърна бродерия върху кадифена основа. Акцент е лилавото обкантване на вътрешната част на облеклата.

Споделете във Facebook